TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI CASSIE TRAVEL

Echipa CASSIE TRAVEL vă urează bun-venit pe website-ul oficial al agenției: https://cassietravel.ro

Vă invităm să citiți cu atenție termenii și condițiile ilustrate mai jos, înaintea utilizării website-ului CASSIE TRAVEL.

Acest wesite este proprietatea CASSIES TRAVEL & CONSULTING SRL, societate înregistrată la Registrul Comerțului cu Nr. J8/2091/2015, Cod de identificare fiscală RO35356796, cu sediul social pe Str. Carpaților, Nr. 24, Et. 4, Ap. 29, Brașov, Județul Brașov, România, cod poștal 500269.

Toate drepturile sunt rezervate, iar conținutul publicat pe acest website reprezintă proprietatea CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL. Societatea își rezervă dreptul asociat bazei de date a acestui website.

 

ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI A CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui website sunteți de acord cu următorii termeni și următoarele condiții, fără alte restricții, și cu avertismentul de copyright care se găsește la adresa: https://cassietravel.ro/. Dacă NU sunteți de acord cu unul dintre punctele descrise mai jos, NU puteti utiliza acest website. Vârsta minimă de utilizare a acestui website este restricționată persoanelor sub 18 ani, vârstă minimă legală în România. Considerăm că utilizarea website-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Nu declarăm și nu garantăm:

1. Acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website. Este posibil ca informațiile prezentate în descriere să varieze de la un sezon la altul. Pozele și informațiile prezentate în descriere au caracter informativ și au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii noștri. Încercăm să actualizăm în permanență aceste informații, însă nu garantăm că informațiile sunt complete sau nu conțin erori. De aceea, vă recomandăm să consultați site-urile oficiale ale hotelurilor sau să ne cereti informațiile actualizate. Dimensiunile și designul camerelor hotelului pot varia, astfel încât cazarea în camerele din imagini nu este garantată. Hotelurile au dreptul de a-și modifica politica serviciilor oferite (contra cost/ gratuit). Vă rugăm să acceptați scuzele noastre pentru orice discrepanță apărută;

2. Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi;

3. Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare și software-ul de pe computerul dumneavoastră;

4. Că acest website nu poate ca, la un moment dat, să conțină infecții de tip virus.

 

SERVICIILE OFERITE

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL vă pune la dispoziție un sistem automat care vă oferă posibilitatea de a căuta și verifica disponibilități pentru diferite servicii turistice, permițându-vă efectuarea rezervării dorite.

Puteți alege dintr-o multitudine de servicii din cadrul acestui website, având totodată posibilitatea de a efectua rezervări de servicii turistice direct de pe website, cât și plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plăți on-line.

Rezervările și vânzările de bilete de avion se supun Condițiilor Generale de Rezervare și Vânzare a Biletelor de Avion, la care se adaugă prevederile prezentului contract.

Pentru pachetele turistice, tarifele de pe website sunt informative și se pot modifica oricând.

Cererile de rezervare efectuate pe website nu vă garantează blocarea locurilor și a tarifelor.

După efectuare cererii pe website, un agent CASSIE TRAVEL va confirma tariful pe email sau telefonic.

Scopul permis pentru utilizarea acestui website este obținerea de informații privind ofertele și programele turistice. Orice utilizare în alte scopuri decât cele menționate, NU este permisă. CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL acționează ca și agent pentru terți furnizori, și anume: hoteluri, pensiuni și alți furnizori de servicii turistice.

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice și NU garantează în nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest website.

 

INFORMAȚII EXISTENTE PE WEBSITE-UL CASSIE TRAVEL

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL oferă, prin intermediul website-ului, informații cu titlu general și scop consultativ. Vă rugăm să luați la cunoștiință faptul că informațiile publicate pe website pot fi modificate oricând. Este necesar să verificați cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destinație, că informațiile apărute pe site sunt de actualitate.

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL NU asigură nici o garanție cu privire la informațiile legate de aranjamentele documentelor de călătorie (pașapoarte, vize, vaccinuri necesare). Drept urmare, este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura că va călători în conformitate cu măsurile aplicabile acestor documente de călătorie.

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL NU garantează că informația de pe website (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul necesar de a corecta erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință.

Informațiile și fotografiile din prezentarea unităților de cazare au caracter informativ și sunt furnizate de către partenerii noștri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezentând doar efortul nostru de a îmbunătății calitatea informațiilor cu privire la condițiile unităților de cazare. Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm că informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțin erori. Vă recomandăm să consultați site-urile oficiale ale hotelurilor sau să cereți informații actualizate agenției.

Hotelurile își rezervă dreptul de a face modificări la programul de All Inclusive prezentat pe website fără un avertisment prealabil.

Informațiile personale sunt puse la dispoziția site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii și sunt protejate în condițiile legii. Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date a agenției și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții, concursuri sau orice alte actiuni editoriale și de marketing desfașurate în viitor de către https://cassietravel.ro/.

 

 

 

 

 

 

LIMBA DE PUBLICARE A INFORMAȚIILOR

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL depunde toate eforturile ca pe varianta în limba română a website-ului, informațiile relevante privind serviciile oferite și termenii aplicabili unui anumit serviciu, să fie publicate în limba română. Însă, datorită faptului că o mare parte a informațiilor respective sunt preluate dintr-un sistem de rezervări internațional, anumite informații, condiții aplicabile anumitor servicii precum și alte detalii ce pot influența utilizarea în bune condiții a serviciilor oferite, să fie în limba engleză. În cazul în care există orice neclaritate, vă rugăm să ne contactați prin adresa de e-mail office@cassietravel.ro, pentru a primi asistență de la unul dintre consultanții noștri.

 

CONDIȚIILE FURNIZORILOR DE SERVICII TURISTICE

Orice rezervare efectuată pe website-ul CASSIE TRAVEL va fi considerată drept intenția utilizatorului de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Dacă cererea dvs. va fi acceptată, veți primi un e-mail de confirmare de la CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL și va intra în vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe website sunt în funcție de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si condițiile acestora (incluzând regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica adițional Termenilor si Condițiilor acestui website.

Emiterea efectivă a biletelor de avion, efectuarea de schimbări de dată a biletelor de avion, anulări ale biletelor de avion sau ale vouchere-lor, eliberarea acestora pentru hoteluri, a asigurărilor de călătorie și orice alte acțiuni ce necesită intervenție umană, se vor face în timpul programului de lucru al CASSIE TRAVEL.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plată, obligații, anulări, modificări ale rezervărilor și restituiri de bani (dacă este cazul) ori restricții de altă natură. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL NU este responsabilă pentru costurile care pot sa apară în momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea, unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigării dvs. pe website, veți putea observa referiri către diferite condiții aplicabile ofertelor speciale. Vă rugăm să citiți cu atenție acesti termeni dar, vă rugăm luați legătura cu CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL pentru detalii complete sau suplimentare.

Sunteți direct responsabil pentru respectarea condițiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de îmbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricăror alte reguli. Astfel, vă rugăm să notați că timpul minim de îmbarcare înaintea plecării, recomandat de companiile aeriene, este de 120 minute pentru zborurile în Europa, 180 minute pentru zborurile în afara Europei, respectiv 90 minute pentru zborurile pe teritoriul României. Unele companii aeriene doresc să reconfirmați zborul cu cel puțin 72 h înainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervării dvs. de zbor.

 

CONDIȚII BILETE DE AVION

REZERVAREA BILETELOR DE AVION

Rezervarea biletelor de avion se poate realiza prin intermediul e-mail-ului sau telefonic. Orice rezervare efectuată pe email sau telefonic, se supune acceptării prezentelor termene și condiții, dar și a condițiilor speciale impuse de companiile aeriene și, care vă sunt prezentate în email-ul de confirmare al rezervării sau telefonic, de către consultanții CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL.

Pentru emiterea biletelor de avion, este necesară efectuare plății acestora. CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL vă pune la dispoziție diverse de modalități de plată, în funcție de condițiile impuse de fiecare companie în parte.

În momentul efectuării rezervării, vi se vor comunica termenele de plată puse la dispoziție de companiile aeriene. Pentru rezervările de linie, cele mai multe companii de linie solicită ca plata biletelor să fie facută în maxim 24 până la 48 ore, timp în care CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL vă garantează disponibilitatea locurilor și a tarifelor. Aceste informații le veți găsi disponibile pe pagina și în email-ul de confirmare al rezervării. Dacă plata nu este efectuată în intervalul comunicat, compania aeriana își rezervă dreptul de a anula biletele automat.

Pentru biletele low cost, NU se pot efectua rezervări fără ca plata să fie înregistrată în conturile CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL, prin urmare CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL NU vă garantează rezervarea locurilor și a tarifelor comunicate în momentul cererii de rezervare. Acestea vor fi garantate doar după ce plata este efectuată și biletele sunt emise.

ATENȚIE: între momentul efectuării cererilor de rezervare pe website, e-mail sau telefonic și momentul achitării biletelor de avion, dar și a vizualizării plății în contul CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL de către angajații săi, pot apărea modificari de tarife sau locurile pot să nu mai fie disponibile. În aceste situații, CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL va anunța pasagerii și vor comunica următorul tarif sau vor propune variante noi de zbor care să satisfacă nevoile acestora.

 

ANULĂRI SAU MODIFICĂRI

În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat (și Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, în scris sau telefonic CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL despre intențiile dvs. În anumite cazuri, este posibil să nu puteți anula/ modifica anumite servicii turistice sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice acceptă toate formele de cereri scrise deoarece nu pot anula/ modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea dvs. fermă. Puteți anula rezervarea dvs. prin intermediul website-ului în concordanță cu termenii și condițiile Furnizorului de Servicii Turistice.

În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzând, dar fără a se limita, anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune. Aceste taxe diferă față de taxele impuse direct de către Furnizorul de Servicii Turistice.

În cazul anulării biletelor de avion/ a serviciilor turistice din motive voluntare, taxa de serviciu percepută de CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL în momentul emiterii biletului/ serviciilor turistice, NU se rambursează.

În caz de forță majoră și nu numai, compania aeriana poate anula sau întârzia zborul, precum și să anuleze rezervarea fără a notifica în prealabil pasagerul, urmând ca banii să îi fie restituiți pasagerului sau să i se propuna noi variante de zbor. În toate aceste cazuri, pasagerul fie va fi informat direct de compania aeriană, fie de către reprezentații CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL.

BAGAJE

Fiecare companie aeriană are propriile reguli de transport a bagajelor. Aceste informații vă sunt prezentate în timpul procesului de rezervare sau de către consultanții CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL, prin e-mail sau telefonic.

Pentru unele companii aeriene, bagajul de mana și/ sau cală este inclus în tariful comunicat pe website sau de către reprezentanții CASSIE TRAVEL. Pentru companiile low cost și pentru unele companii de linie, bagajele sunt taxate separat față de prețul biletelor și aceste informații vă vor fi furnizate în timpul procesului de rezervare. Bagajele pot fi achiziționate în momentul efectuării rezervării sau ulterior emiterii biletelor de avion, dar nu mai târziu de efectuarea check-in-ului.

Fiecare companie aeriană are dimensiuni diferite (nr. de kilograme sau lungime/ lățime/ înălțime) pentru bagajele de mână sau de cală. În cazul în care nu vă încadrați în aceste dimensiuni, compania aeriană are dreptul de a vă taxa suplimentar.

 

CHECK-IN

Check-in-ul la aeroport poate fi efectuat atât pentru companiile de linie cât și pentru cele low cost, însă pentru cele low cost se plătește o taxă suplimentară. Pentru a evita achitarea unei taxe suplimentare, CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL vă recomandă sa efectuați check-in-ul online. Informațiile despre efectuarea check-in-ului online vă vor fi comunicate de agenții CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL în momentul efectuării rezervării.CAMPANII DE DISCOUNT BILETE DE AVION CASSIE TRAVEL

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a derula, în paralel, mai multe campanii de discounturi la ofertele de bilete de avion, discounturile nefiind obligatoriu a fi aplicate la toate rezervările de bilete de avion. Discounturile sunt stabilite în funcție de campaniile de marketing derulate de CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL.

Discounturile sau cupoanele de reduceri se pot cumula cu alte campanii de discount sau cupoane de reduceri și se aplică doar conform regulilor fiecărei campanii de discount în parte.

Discounturile sau cupoanele de reduceri NU se aplică și clienților care fac rezervări în urma căutarilor de bilete de avion efectuate pe site-uri de comparații (Ex: Momondo, Skyscanner etc).

 

CONDIȚII GENERALE DE REZERVARE ȘI VÂNZARE A BILETELOR DE AVION

Societatea Comerciala CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL este o AGENȚIE DE TURISM care are în obiectul de activitate rezervări - vânzări de bilete de avion pentru zboruri interne și internaționale, pachete turistice, cazări interne și internaționale, direct sau prin intermediari.

În vederea îndeplinirii acestui capitol de servicii din obiectul său de activitate, societatea este autorizată de către companiile aeriene care efectuează zborurile; ea acționează numai ca intermediar al acestor companii și se supune regulilor și restricțiilor comerciale impuse de către companiile aeriene, în calitate de prestatori direcți.

În continuare, vom denumi pe scurt:

 • Societatea Comercială CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL - AGENȚIA
 • Compania aeriană - COMPANIA
 • Clientul care rezervă și / sau cumpară biletul de avion - PASAGERUL
 • Documentul în baza căruia se efectuează zborul - BILETUL DE AVION

 

REZERVAREA-VÂNZAREA biletelor de avion se face în următoarele condiții:

 1. REZERVĂRI DE LOCURI
  1. Rezervările de locuri pentru zboruri se fac cu ajutorul sistemelor internaționale computerizate de rezervări, care permit accesul agenției la baza de date a companiei și rezervarea efectivă a locurilor pentru o anumită cursă în favoarea potențialilor pasageri;
  2. Rezervările sunt gratuite și se fac înaintea datei de plecare;
  3. Odată cu efectuarea rezervării, pasagerul va primi de la agenție informații referitoare la prețul zborului (valabil la data rezervării), precum și informații referitoare la condiții, restricții și reguli aplicabile biletului de avion ce poate fi cumpărat în baza respectivei rezervări;
  4. Toate condițiile, reguliile și restricțiile aplicabile unui bilet de avion sunt cele dictate de compania aeriană precum și de alți factori (de ex. Obligația deținerii vizei), independenți de voința agenției. Aceste reguli, precum și prețul biletului de avion se pot modifica, prin voința celor ce le-au impus, până în momentul cumpărării efective a biletului, fără ca agenția să poată fi făcută în vreun fel răspunzătoare.
 2. EMITEREA BILETELOR DE AVION ȘI MODALITĂȚI DE PLATĂ
  1. Emiterea biletelor de avion rezervate și plata acestora se fac conform condițiilor impuse de către fiecare companie în parte. Pasagerul are obligația să se informeze despre termenul până la care rezervarea sa este valabilă și să se prezinte în termen pentru achitarea biletului, respectiv să comande emiterea biletului, pentru a intra în posesia acestuia. Termenele pot fi schimbate oricând de companie, situație în care agenția va anunța pasagerul despre modificare, fără a putea fi însă făcută răspunzătoare în vreun fel de către acesta pentru o eventuală anulare a rezervării;
  2. Raportul contractual între agenție și pasager apare în momentul în care pasagerul a achitat biletul de avion și a intrat în posesia acestuia. Înainte de a achita efectiv biletul, pasagerul are obligația să se informeze la agenție despre toate condițiile și restricțiile aplicabile acelui bilet și să citească prezentele condiții generale;
  3. Pasagerul poate plăti biletul de avion in RON (Lei) sau EUR, la cursul de schimb utilizat de BNR în ziua respectivă, la care se adaugă un comision de risc valutar de 2%.
 3. PREȚURILE BILETELOR DE AVION
  1. Prețurile biletelor de avion comercializate prin agenție sunt rezultanta unui sistem complex de reguli tarifare, tarife contractuale, tarife publicate în sistemele centralizate de rezervări, tarife speciale, etc. În aceste condiții, fiecare zbor în parte presupune calcularea de către agentul specializat, al pretului aplicabil biletului de avion respectiv. Acelați zbor, cu aceeași companie, în aceleași condiții de călătorie, poate genera prețuri diferite. Dată fiind multitudinea de prețuri aplicabile biletelor de avion, acestea, ca și regulile aplicabile lor, nu pot fi afișate sau publicate. De asemenea, informațiile referitoare la reguli, care provin din comunicările scrise sau transmise computerizat de către companie, prin sistemele de rezervare centralizate sau direct la agenție, au un caracter continuu, modificările pot fi permanente, drept pentru care ele nu pot fi traduse și publicate în vreun înscris;
  2. Prețurile de vânzare nu sunt neaparat înscrise pe biletele de avion. Prețurile de vânzare decurg din regulile de emitere a biletelor de avion stabilite de companie, singura entitate în măsură să conteste modul de înscriere al unui preț pe un anumit bilet de avion;
  3. Prețul unui bilet de avion devine ferm, împreuna cu toate condițiile aplicabile lui, numai în momentul în care este înscris pe documentul de încasare întocmit de agenție (factura fiscală);
  4. Biletele de avion emise de agenție sunt proprietatea I.A.T.A. "BSP Romania" în calitate de reprezentant al companiilor aeriene membre, încasarile aferente biletelor vandute se decontează către I.A.T.A. BSP Romania, drept pentru care agenția nu poate fi făcută răspunzătoare despre modul în care a stabilit prețul unui bilet de avion decât de către acest organism sau de către compania pentru care a emis biletul;
  5. Prețul oricărui bilet de avion presupune condiții, reguli și restricții speciale aplicabile călătoriei la care se referă documentul respectiv în mod special. Pasagerul are obligația să se informeze despre aceste reguli înainte de a cumpăra respectivul bilet. După cumpărarea biletului se consideră că pasagerul a luat la cunoștiință despre toate aceste reguli, așadar el nu mai poate pretinde că nu a fost informat, din moment ce a intrat în posesia biletului de avion;
  6. Prețul biletului de avion include de regulă taxele de aeroport. Există însă situații, independente de voința agenției, în care, pe parcursul călătoriei, i se pot solicita pasagerului și alte taxe, care nu au fost percepute inițial, situație în care agenția nu poate fi facută răspunzătoare;
  7. Taxele de serviciu (comisioanele) aplicate de CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL  sunt incluse în tarifele biletelor de avion și pot varia de la o ofertă la alta. CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a decide ce taxe de serviciu aplică. Pentru serviciile suplimentare (incluzând, dar fără a se limita la: bagaje, locuri preferențiale, echipamente sportive, animale de companie etc.), atunci când acestea sunt permise de compania aeriana), achiziționate ulterior emiterii biletelor de avion, CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a aplica o taxă de serviciu în cuantum de 5 euro/pasager/segment de zbor.
 4. CONDIȚII DE ANULARE ȘI MODIFICARE

În eventualitatea modificării unei rezervari (incluzând, dar fără a se limita, anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune. Aceste taxe diferă față de taxele impuse direct de către Furnizorul de Servicii Turistice.

În cazul anulării biletelor de avion/ a serviciilor turistice din motive voluntare, taxa de serviciu percepută de CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL în momentul emiterii biletului/ serviciilor turistice, nu se rambursează.

 1. BILETUL DE AVION
  1. Biletul de avion este documentul, înscrisul sau convenția electronică în baza căreia se efectuează zborul. Biletul de avion este emis de agenție dar este proprietatea companiei aeriene pentru care a fost emis;
  2. Pasagerul posesor al biletului de avion cumpărat are obligația de a-l pastra în stare bună și de a-l prezenta la îmbarcare în vederea admiterii sale la zbor. Pierderea sau deteriorarea biletului de avion de către pasager nu îl îndreptățește pe acesta la primirea unui nou bilet, neefectuarea zborului din acest motiv cade în sarcina exclusivă a pasagerului, fără ca acesta să poată pretinde agenției sau companiei nici un fel de despăgubiri;
  3. Condițiile contractului și informațiile înscrise pe biletul de avion, completează prezentele condiții generale. Se consideră că pasagerul care a intrat în posesia biletului de avion, a luat la cunoștiință de toate aceste informații.
 2. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE PĂRȚILOR
  1. Agenția este răspunzătoare de emiterea corectă a biletelor de avion și de informarea cu bună credință a pasagerului asupra condițiilor aplicabile biletului de avion vândut;
  2. Informarea pasagerilor se va realiza prin afișarea la loc vizibil în agenție a prezentelor condiții generale de vânzare a biletelor de avion precum și prin prezentarea, la cererea expresă a pasagerului, a condițiilor speciale de transport ale companiei, aplicabile zborului în cauză, fără a fi nevoie de o semnatură a pasagerului care să certifice că a fost informat;
  3. Pasagerul este obligat să citească prezentele condiții generale afișate în agenție înainte de a cumpăra biletul de avion. Biletul de avion, o dată cumpărat, se presupune că pasagerul a luat la cunoștiință despre toate informațiile legate de biletul respectiv, el nemaiputând să invoce ulterior necunoașterea acestora și să pretindă eventuale despăgubiri agenției;
  4. Pasagerul este obligat să se prezinte la îmbarcarea pentru zbor cu cel puțin 1 oră și 30 min înainte de ora plecării, pentru a i se putea întocmi formalitățile necesare iar în cazuri speciale, conform informațiilor oferite de agenție;
  5. Agenția nu este răspunzătoare și nu i se pot pretinde despăgubiri pentru că pasagerul nu a zburat, în următoarele condiții:
 • pasagerul nu s-a prezentat la timp la îmbarcare (1 oră și 30 min înainte de ora plecării înscrisă pe bilet);
 • pasagerul este refuzat la îmbarcare datorită unor probleme legate de documentele sale personale (inclusiv lipsa vizei de intrare pentru țara de destinație, viza falsă, pașaport cu interdicție, etc) sau în situația unui refuz nejustificat al autorităților de a permite calatoria;
 • alte împrejurări sau cazuri de forță majoră, pe care agenția nu le putea prevedea sau evita.
  1. Agenția nu este răspunzătoare pentru întârzieri sau modificări de orar ale companiei aeriene pentru care s-a emis biletul, pentru calitatea zborului sau pentru servicii aferente zborului (ex. pierderi de bagaje), obligații care cad direct în sarcina companiei. În astfel de situații, pasagerul se va adresa direct companiei transportatoare, care va despăgubi pasagerul în conformitate cu reglementările internaționale;
  2. Pasagerul poate renunța la biletul de avion cumpărat în orice moment, înainte de data plecării. Indiferent de motivul renunțării, regula presupune că pasagerului i se va aplica o penalizare de 100% din valoarea biletului și a taxelor de aeroport aferente. Dacă regulile companiei permit condiții de returnare mai avantajoase, agenția va aplica aceste reguli, în favoarea pasagerului;
  3. Pasagerul poate modifica biletul inițial cumpărat în condițiile stabilite de compania pentru care a fost emis biletul, pentru fiecare caz în parte. De regulă, se va aplica o penalizare de 100% din valoarea biletului inițial iar dacă compania permite condiții mai avantajoase, agenția va aplica aceste condiții în favoarea pasagerului;
  4. Pasagerul nu poate utiliza numai părți componente ale zborului aferent biletului cumpărat. Neprezentarea pasagerului la primul zbor se consideră renunțare la bilet și i se aplică prevederile din prezentele condiții generale;
  5. Pasagerul nu poate transmite biletul de avion unei terțe persoane;
  6. Neprezentarea la zbor presupune pierderea biletului de avion, cu o penalizare de 100% din valoarea biletului;
  7. În situația în care pasagerul, din vina sa, utilizează doar parțial zborurile înscrise în biletul de avion cumpărat, el nu va putea pretinde despăgubiri de nici un fel agenției sau companiei pentru care s-a emis biletul;
  8. Pasagerul are obligația să se asigure că deține toate actele legale necesare pentru a efectua călătoria (printre care dar nu numai: pașaport, viză, împuternicire, adeverința de sănătate, procura notarială), agenția neavând nici o răspundere în fața pasagerului dacă i se refuză îmbarcarea sau intrarea în țara de destinație din acest motiv. Refuzul la îmbarcare dintr-unul din aceste motive cade în sarcina exclusivă a pasagerului, fără ca acesta să poată pretinde despăgubiri agenției;
  9. Agenția va informa de bună credință pasagerul asupra formalităților necesare călătoriei solicitate, conform informațiilor furnizate de sistemul computerizat de rezervare, dar nu poate fi făcută responsabilă asupra veridicității acestor informații și nici trasă la răspundere pentru a le fi oferit sau nu, deoarece serviciul de informare este unul oferit suplimentar și nu are legătura cu serviciul de emitere a biletului de avion;
  10. Agenția nu este răspunzătoare pentru pagube sau inconveniențe produse pasagerului în timpul zborului sau datorită unor modificări de orar, întârzieri ale zborurilor etc, împrejurări care se află dincolo de controlul și voința agenției;
  11. Datorită situației create prin cererile masive de azil politic sau rămânerile ilegale în țările din Vest, autoritățile tuturor statelor, chiar în prezența vizei de intrare eliberată de ambasadele țărilor respective în România, pot refuza fără explicații să permită trecerea frontierei, respectiv îmbarcarea în avion a pasagerului. În astfel de situații, agenției nu i se pot solicita despăgubiri, deoarece imposibilitatea efectuării transportului se datorează faptei unui terț;
  12. În cazul în care pasagerului i se fură biletul de avion cumpărat, pe baza de declarație pe proprie răspundere și acte doveditoare de la Poliție, el poate solicita agenției emiterea unui duplicat după biletul respectiv, fără a plăti costuri suplimentare, cu acordul companiei aeriene pentru care s-a emis biletul.
 1. RECLAMAȚII
  1. Orice reclamație cu privire la biletul de avion cumpărat se va face în scris, în termen de maximum 7 zile de la data producerii evenimentului reclamat;
  2. Reclamațiile care nu sunt făcute în scris nu vor fi luate în considerare;
  3. Agenția va transmite reclamația respectivă companiei aeriene pentru care a fost emis biletul, iar soluția dată va fi aceea dată de compania aeriană, în calitate de proprietară a biletului. Agenția va informa pasagerul despre soluția dată de companie reclamației, în scris, în termen de 3 zile de la primirea răspunsului de la companie. În situația în care pasagerul nu este mulțumit cu răspunsul primit, el se va adresa direct companiei aeriene care a efectuat zborul;
  4. Pasagerul va fi despăgubit direct de către compania aeriană în toate cazurile în care aceasta decide acest lucru, agenția nefiind obligată să intermedieze astfel de despăgubiri;
  5. Orice reclamație se va face de către pasager în conformitate cu prezentele condiții generale de vânzare a biletelor de avion
 2. DISPOZIȚII FINALE
  1. Prezentele condiții generale sunt realizate în conformitate și se completează cu prevederile CONVENȚIEI DE LA VARȘOVIA, în care România este parte semnatară, în conformitate cu prevederile art. 11, aliniatul 2 din CONSTITUȚIA ROMÂNIEI;
  2. Afișarea în agenție a prezentelor condiții generale presupune obligativitatea pasagerului de a le citi. Se consideră că pasagerul care a cumparat biletul de avion a luat la cunoștiință despre conținutul acestor condiții și el nu va mai putea invoca ulterior necunoașterea lor sau lipsa de informare;
  3. Prezentele condiții generale vor fi aplicabile și opozabile terților în toate situațiile stipulate în cuprinsul lor.

 

CONDIȚII PACHETE TURISTICE ȘI OFERTE DE TIP CITY-BREAK ȘI TOUR-OPERATOR

 

OFERTE TURISTICE DE TIP CITY-BREAK

Fiind vorba despre o vacanță de weekend sau pentru un weekend prelungit CASSIES TRAVEL & CONSULTING SRL pune la dispoziția clienților săi o modalitate foarte comodă de a-și personaliza vacanta. De regulă, o ofertă de tip city break oferită de CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL este formată din următoarele servicii turistice: transport (se preferă avionul), cazare ți opțional masa, în funcție de hotelul ales. Oferta este variată pentru orice destinație solicitată de client.

În scop de marketing și pentru a reduce din timpul de căutare separat al serviciilor turistice incluse intr-un city break, CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL oferă clienților săi posibilitatea de a vizualiza aceste servicii prezentate într-un singur pachet ofertă. Serviciile incluse intr-un city break pot fi achiziționate separat, fiind vorba de aceleași servicii prezentate în oferta de pe site sau clienții pot solicita o ofertă personalizată și în acest caz, serviciile turistice pot fi diferite de cele promovate pe site.

 

OFERTE TURISTICE DE TIP TOUR-OPERATOR

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL oferă clienților săi spre revânzare servicii turistice de tip tour operator (chartere, circuite, croaziere sau orice alt serviciu promovat de agențiile de turism tour operatoare partenere).

 

TERMENII ȘI CONDIȚIILE GENERALE ALE OFERTELOR DE TIP CITY-BREAK ȘI TOUR-OPERATOR

Termenii și condițiile rezervării diferă în funcție de fiecare produs turistic inclus în oferta de tip city break și acestea depind de regulile impuse de partenerii furnizori de servicii turistice cu care colaborează CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL. Menționăm că rezervările se vor face în funcție de disponibilitatea acestora la partenerii CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL și în funcție de termenii și condițiile companiei, menționate pe site-ul https://cassietravel.ro sau de către operatorii CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL pentru fiecare serviciu ales în parte.

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice (cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de închiriat mașini, alții ) și nu garantează în nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest website.

Orice rezervare efectuată online sau offline (telefonic, email sau direct în agenția CASSIE’S TRAVEL) presupune acceptarea termenilor si condițiilor CASSIE S TRAVEL & CONSULTING SRL și a regulilor prevăzute în contractul cu turistul (pentru ofertele de tip tour-operator).

 

CONDIȚII REZERVĂRI HOTELURI

În cazul majorității hotelurilor, ora normală de check-in este 14:00, iar check-out-ul se face până la ora 11:00. ATENȚIE! Aceste ore pot diferi de la un hotel la altul. Vă rugăm să verificați aceste informații pe site-ul https://cassietravel.ro sau să consultati agenții CASSIE’S TRAVEL.

În cazul în care sosiți la hotel după ora de check-in indicată mai sus, camerele dvs. sunt reținute până la ora 18:00 (ora locală) din data sosirii. Dacă sosiți la hotel după această oră, vă rugăm să specificați în rezervare (dacă există câmp de observații) sau să ne aduceți la cunoștiință de această posibilitate, precizând și ora de sosire estimată. În cazul în care hotelul nu este înștiințat de acest lucru, are dreptul de a revinde camerele.

 

Legendă camere:

 1. Cameră single - conține un singur pat pentru o persoană;
 2. Cameră dublă - conține un pat dublu pentru 2 persoane/ pat matrimonial;
 3. Cameră twin - conține 2 paturi de o persoană;
 4. Cameră dubla/twin in regim de single - conține un pat dublu pentru o persoană;
 5. Cameră triplă - conține 3 paturi de câte o persoană sau un pat dublu pentru 2 persoane și un pat suplimentar pentru o persoană;
 6. Cameră quadruplă - conține fie 2 paturi duble, fiecare pentru 2 persoane, fie 4 paturi separate de 1 persoană, fie 1 pat dublu pentru 2 persoane si 2 paturi suplimentare de 1 persoană;
 7. Cameră twin/dubla plus copil - conține fie 2 paturi separate sau un pat dublu plus 1 pat suplimentar pentru copil, în funcție de vârsta indicată în rezervare. În unele cazuri, în funcție de vârstă, copilul împarte același pat cu părinții. În cazul în care doriți pat explicit pentru copil, vă sugerăm să efectuați căutarea doar pentru adulți, considerând copilul adult.

Copiii până în 2 ani sunt considerați infanți și pentru a obține un baby-cot pentru aceștia, este necesară o confirmare din partea hotelului. Vă rugăm să specificați dacă doriși baby-cot în câmpul de observații din rezervare (în cazul în care acesta există) sau să ne comunicați pe email, imediat după finalizarea rezervării.

Alocarea camerelor către turiști este facută de către unitatea de cazare (cu excepția cazurilor în care este rezervată și achitată dinainte o anumita cameră).

În cazul în care onorarea rezervării nu este posibilă (din motive bine întemeiate), unitatea de cazare (pentru rezervările efectuate prin Furnizorii de Cazări sau condițiilor CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL - pentru alte rezervări) este obligată să vă ofere cazare într-o altă unitate hotelieră, de aceeași categorie sau superioară. În acest caz, turistul este obligat să accepte una dintre alternative. În cazul evenimentelor speciale (târguri, expoziții, congrese, evenimente sportive, religioase sau politice, Sărbători legale etc) rezervările pot avea termeni și condiții speciale (număr minim de nopți, tarife mai mari, politică specială de anulare sau modificare a rezervării, termeni de plată etc).

Plata rezervărilor trebuie făcută în conformitate cu termenii si condițiile precizate în momentul efectuării rezervării. Nerespectarea acestora atrage dupa sine anularea rezervării.

 

CAMPANII DE DISCOUNT PENTRU HOTELURI CASSIE TRAVEL

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a derula, în paralel, mai multe campanii de discounturi la ofertele de hotel, discounturile nefiind obligatoriu a fi aplicate la toate hotelurile. Discounturile sunt stabilite în funcție de furnizorul de hoteluri și de politica de reduceri a CASSIE TRAVEL.

Modul de calcul al ofertelor este următorul: tariful primit de la furnizor (pretul tăiat) poate fi discountat cu mai multe procente. Astfel, clienții care rezervă de la CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL doar cazarea, pot beneficia de reduceri la o serie de hoteluri din baza noastră de date (procentul reducerii poate fi diferit pentru fiecare hotel în parte, în funcție de locație, categorie, furnizor etc).

 

CONDIȚII DE ANULARE ȘI MODIFICARE A REZERVĂRII

În funcție de politica de anulare a rezervării, anularea poate fi făcută în scris, CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL. Cererea scrisă trebuie făcută de către titularul rezervării, de Luni până Vineri, între orele 9-18, prin email, fax sau postă.

Politica de anulare aplicată fiecărei rezervări depinde de tipul de serviciu, de furnizorul de servicii turistice, de data de călătorie sau de alți factori indicați de Furnizorul de Servicii

Turistice. Politica de anulare va fi precizată în momentul efectuării rezervării, pe pagina cu detaliile rezervării, în pagina de confirmare și în email-ul de confirmare al rezervării. ATENȚIE! Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile anulării înainte de confirmarea rezervării. Dacă nu sunteți de acord cu politica de anulare impusă, rezervarea nu poate fi confirmată.

 

COLECTARE DE RECENZII

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL poate colecta recenzii (păreri despre hoteluri, destinații, serviciile oferite de CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL și partenerii săi) de la clienții săi, dupa ce aceștia s-au întors din vacanță.

Clienții își dau acordul asupra publicării recenziilor pe site sau folosirea lor offline de către consultantii CASSIE TRAVEL în vederea recomandării de hoteluri/ destinații, asupra publicării numelor persoanelor care au oferit review-ul și a dății de vizitare a acestora.

 

Recenziile pot fi colectate online, în sistemul de colectări recenzii, disponibil pe site-ul https://cassietravel.ro sau offline (prin email sau telefon) de către consultanții CASSIE TRAVEL.

CASSIE TRAVEL își rezervă dreptul de a refuza anumite recenzii, în special cele cu limbaj vulgar. Înainte de publicarea recenziilor pe site, CASSIE TRAVEL își rezervă dreptul de a edita erorile gramaticale și de exprimare, fără a schimba sensul cuvintelor. Recenziile oferite de clienți devin proprietatea CASSIE TRAVEL și nu pot fi publicate pe alte site-uri.

 

 

 

 

 

 

 

 

ALȚI TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE APLICATE SERVICIILOR CASSIE TRAVEL

 

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Conform OG 34/2014 , CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL nu are o politică de returnare a produselor.

 

CONDIȚII DE GARANȚIE/SERVICE

Înainte de a lansa comanda, clientul trebuie să fie de acord cu "Termenii si condițiile" CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL. Existând diferenșe între tipurile de servicii oferite, anume bilete de avion, hoteluri, city-break-uri, asigurări medicale de călătorie, rezervarea nu se poate efectua până la capăt dacă clientul nu bifează căsuța aferentă acceptării "Termenilor si condițiilor". Conform OG 34/2014, condițiile de garanție/ service nu se aplică serviciilor rezervate pe site-ul https://cassietravel.ro.

 

RECLAMAȚII

Problema survenită în timpul șederii turistului, trebuie comunicată de urgență către CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL pentru a o putea rezolva în timp util. De asemenea, orice reclamație trebuie făcută în scris către unitatea de cazare, iar o copie trebuie să ajungă la CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL în maxim 2 zile de la încheierea sejurului. Toate plângerile/ reclamațiile vor fi cercetate și se va oferi un răspuns imediat după analizarea completă a situației prezentate.

Pentru rezolvarea cât mai rapidă, eficientă și pe cale amiabilă a eventualelor probleme apărute, vă rugăm să trimiteți mesajele dumneavoastră la adresa office@cassietravel.ro.

 

VIZE ȘI VACCINURI

Vizele nu sunt incluse în tarifele afișate. Turiștii sunt responsabili de obținerea acestora în timp util. De asemenea, turiștii trebuie să se asigure că documentele de călătorie (pașaport sau carte de identitate) sunt valabile minim 6 luni de la data părăsirii României.

Vaccinurile obligatorii pentru anumite destinații intră, de asemenea, în responsabilitatea turistului.

 

PLĂȚI

Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

În funcție de termenii și condițiile impuse de hoteluri, la momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL.

Agenția nu își asumă nici o obligație de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Plata se poate efectua cu principalele cărți de credit recunoscute și prezentate detaliat pe website.

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice își rezervă dreptul de a încasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot să apară la momentul rezervărilor prin cărțile de credit. În acest caz veți fi informat despre comisioanele aplicabile. CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a transfera costurile generate de penalizările de charge-back. Dacă rezervarea dvs. este platită cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervăm dreptul de a cere o autorizație scrisă din partea acelei persoane.

În cazul în care emitentul cății dvs. de credit o cere, CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice își rezervă dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de călătorie la adresa dvs. declarată la momentul emiterii cărții de credit. Informația eronată despre această adresă se poate reflecta în anularea rezervării, întârzierea livrării documentelor de călătorie și poate determina creșterea tarifului confirmat. Vă rugăm să vă asigurați că detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont. În plus, pentru a minimiza efectele încercării de fraudare a carții dvs. de credit, înainte de a emite documentele de călătorie, ne rezervăm dreptul de a efectua verificări aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. și o copie a cărții de credit, precum și un extras de cont recent.

Toate tarifele și taxele pot fluctua datorită modificării cursului de schimb valutar.

Pentru mai multe detalii legate de plăți, vă rugam să accesați opțiunea de Întrebări frecvente.

Documentele de călătorie aferente rezervării (bilet de avion, voucher de călătorie sau factură) pot fi trimise prin poșta electronică, la adresa introdusă în momentul inițierii rezervării, prin postă (la adresa specificată în momentul efectuării rezervării) sau pot fi ridicate direct de la sediul nostru. Consultanții noștri vă pot da oricând informații detaliate, dacă este necesar.

 

RATA DE SCHIMB VALUTAR

Ratele de schimb cotate pe site sunt provenite din mai multe surse și pot să nu fie întotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu să verificați ratele de schimb din ziua în care efectuați rezervarea.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI CASSIE TRAVEL

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL NU este responsabilă pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori de a utiliza website-ul, și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL NU garantează că site-ul nu poate fi afectat de viruși sau alte acțiuni care pot genera defecțiuni sau alte pierderi.

 

MODIFICĂRI ASUPRA SITE-ULUI CASSIE TRAVEL

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL poate modifica design-ul sau conținutul site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum și alte caracteristici ale website-ului.

 

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Sunteți de acord să respectați următoarele obligații incluzând (fără a se limita):

  1. Responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs;
  2. Aveți vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice;
  3. Garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;
  4. Neutilizarea site-ului în scopuri speculative, a generării de rezervări false sau frauduloase;
  5. Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
  6. Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în site;
  7. CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL NU asigură nicio garanție cu privire la aranjamentele documentelor de călătorie (pașapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), și nici faptul că informația de pe website este actualizată. Drept urmare, este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura că va călători în conformitate cu măsurile aplicabile acestor documente de călătorie.

 

NEWSLETTER

Aveți posibilitatea de a vă subscrie la Newsletter-ul CASSIE TRAVEL, care va fi trimis către adresa dvs. de e-mail și va include noutăți și oferte speciale, precum și alte informații. Opțiunea de Newsletter se află în partea inferioară a site-ului unde este necesar să vă introduceți e-mailul. Această opțiune vă abonează direct la Newsletter-ul CASSIE TRAVEL.

 

RESPONSABILITATEA CASSIE S TRAVEL & CONSULTING SRL

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL NU este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a website-ului sau a serviciilor turistice rezervate și achiziționate pe website.

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL NU este responsabilă pentru pierderile directe și/ sau indirecte suferite de utilizator și cauzate de, dar fără a se limita la: posibile diferențe de tarif, lipsa de disponibilitate, precum și orice alte informații incorecte comunicate și/ sau preluate de la companiile aeriene și/ sau hoteliere sau de către toți și/ sau oricare dintre societățile partenere care furnizează servicii turistice prin intermediul https://cassietravel.ro.

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL își rezervă dreptul să nu furnizeze serviciile turistice a căror tarife au fost afișate în mod eronat. În cazul apariției, respectiv afișării unor posibile erori de tarifare, utilizatorul este de acord să renunțe la toate și orice pretenții împotriva CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL, urmând ca în cel mai scurt timp posibil CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL să returneze sumele achitate de utilizator.

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL este responsabilă doar pentru pierderile directe a căror valoare nu va depăși tariful total al serviciilor turistice achiziționate (exceptând cazurile de deces sau accidentele personale a căror valoare nu are limită).

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL NU poate garanta furnizarea neîntrerupta a site-ului și nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderile de orice natură suferite ca urmare a acestui fapt, inclusiv a unor profituri nerealizate.

 

FORȚA MAJORĂ SAU INSOLVENȚA FURNIZORULUI DE SERVICII TURISTICE

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL NU este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forța majoră sau în cazul în care furnizorul de servicii turistice intră în insolvență. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste etc. care pot afecta CASSIE TRAVEL sau furnizorii săi.

 

COPYRIGHT ȘI MARCA ÎNREGISTRATĂ

Copyright-ul, drepturile de proprietate și conținutul site-ului sunt rezervate de către CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL. Materialul conținut pe site reprezintă proprietatea CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL sau a afiliaților săi, exceptând cazul în care sunt recunoscute ca apartinând altor părți implicate.

Numele CASSIE TRAVEL, precum și celelalte mărci, logo-uri sau elemente grafice conținute în site, sunt mărci înregistrate ale CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL sau ale afiliaților săi. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe site, pot fi mărci înregistrate ale respectivilor proprietari.

 

CONFIDENȚIALITATE

Termenii politicii de confidențialitate a CASSIE TRAVEL sunt prevăzuți în acești Termeni si Condiții. Sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de catre CASSIE TRAVEL sau a afiliaților și a altor părți implicate, în concordanță cu termenii și în scopul declarat și stipulat în Politica de confidențialitate a CASSIE TRAVEL.

 

POLITICA DE SECURITATE

CASSIE TRAVEL utilizează tehnologie securizată pentru a proteja informațiile dvs. personale și tranzacțiile financiare. CASSIE TRAVEL se conformează procedurilor și standardelor de securitate stipulate în Politica de Securitate a CASSIE TRAVEL. Achizițiile online nu mai sunt de mult o noutate. Dacă veți alege să plătiți cu cartea de credit, detaliile cărții dvs. de credit sunt criptate în timpul tranzacției, determinând o securitate marită. CASSIE TRAVEL utilizează tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigură proceselor de achiziționare online prin intermediul cărții de credit, o securitate mărită.

 

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii și Condițiile referitoare la utilizarea acestui site, fără notificare prealabilă către utilizatori. Versiunea actuală a Termenilor și Condițiilor va fi afișată pe dite din data în care modificările intră în vigoare. Continuarea utilizării acestui site după publicarea acestor modificări va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificări.

Legea guvernantă Acești Termeni și Condiții reprezintă contractul între Utilizator si CASSIE’S TRAVEL & CONSULTING SRL și este guvernat de legile din România. În cazul existenței unor litigii, instanța judecătorească competentă este considerată instanța Municipiului Brașov. În cazul existenței unor litigii, va fi luată în considerare varianta în limba română a termenilor și condițiilor.