CASSIE TRAVEL

Sediu social: Str. Carpaților, Nr. 24, Et. 4, Ap. 29, 500269, Brasov
Nr. Reg. Com.: J8/2091/2015
CUI: RO35356796

Licenta de turism: Nr. 2648/10.10.2022
Agenție de turism de tip organizatoare cu activitate exclusiv online
Polita de asigurare: Omniasig Seria I Nr. I57455, valabilitate pana la 23/08/2024
Manager Agentie: Ioana-Violeta Nedelcu

Cont Lei: RO71 BTRL RONC RT03 3182 8201
Cont Euro: RO21 BTRL EURC RT03 3182 8201
Cod SWIFT: BTRLRO22
Banca: Banca Transilvania Sucursala Brasov

Tel.: +40 742 579 140
E-mail: office@cassietravel.ro
ioana@cassietravel.ro
andreea@cassietravel.ro
estera@cassietravel.ro

Cine suntem

Cassie Travel s-a lansat oficial la Brașov în memoria unui om puternic, cu adevărate valori, principii și viziuni. Aceste aspecte i-au reprezentat mereu rețeta succesului pe toate planurile, iar calatoriile impreuna au rămas adânc memorate în sufletele celor ce l-au cunoscut.

În memoria acestei persoane speciale, ne-am lansat pe piață ca și agentie tour-operatoare, având ca principale activități, atât consilierea în domeniul turismului, cât și oferirea de servicii și produse turistice, menite să satisfacă cele mai variate gusturi în această nișă.

Cu o experiență în turism de peste 15 ani, Cassie Travel devine agenția ta pentru o vacanță reușită și în siguranță.

Ce facem

Cassie Travel vine în întâmpinarea clienților cu toate serviciile de turism necesare pentru o vacanță memorabilă. Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city-break sau un pachet charter, vă stăm la dispoziție pentru a vă ghida în procesul identificării celor mai bune și potrivite oferte.

Dispunem de peste 45 de furnizori și parteneri cu care colaborăm zilnic, inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Echipa noastră selectează și alege ofertele corespunzătoare nevoilor tale, cu atenție sporită asupra personalizării destinației și a prezentării.

Însă, prin intermediul website-ului nostru, îți punem la dispoziție tehnologia necesară pentru a putea naviga personal printre ofertele, destinațiile și serviciile noastre, la orice oră.

Cum facem

Investim constant în tehnologie pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online și pentru a facilita informarea ta cu privire la destinațiile și serviciile de interes. Îți oferim varianta de plată online, cu cardul, pentru ofertele de Early Booking, Last Minute sau serviciile de Zboruri, Cazare și City-Break.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare, dar și de informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Echipa CASSIE TRAVEL

Cassie Travel este o echipă de tineri, uniți de pasiunea pentru călătorit, creativitate și entuziasm.
Ascultăm dorințele turiștilor noștri cu deschidere și dorință de ajutor. Ne dedicăm cu pasiune timpul în a construi parteneriate pe termen lung bazate pe încredere și susținere!

Dragostea pentru călătorie ne-a adus împreuna la Cassie Travel și avem încrederea că vacanța ta îți va aduce amintiri memorabile.

Hai și tu!

Ioana Nedelcu
Ioana Nedelcu
Manager Cassie Travel
Andreea Gherasim
Andreea Gherasim
Travel Agent

Documente Agentie

Licenta Turism
Brevet Turism
CUI
Polita Asigurare